ilopuu

Tuotteet

Tutustu ja tilaa!

Iloista askartelua ILOPUUn esityöstetyillä puuosilla

 ILOPUU askartelutuotteet soveltuvat kaikenikäisille. Ne tuovat virikkeellistä toimintaa lasten-, nuorten-, vanhusten- ja perhekerhoihin, pyhäkouluihin, rippikouluihin, päiväkoteihin, leireille jne. Askartelu kehittää ja ylläpitää mm. kädentaitoja, motoriikkaa, luovuutta ja keskittymiskykyä. 

Hio puuosat hiveltävän sileiksi, karkeammalla hiomapaperilla voit halutessasi myös muotoilla niitä. Voit jättää puupinnan näkyviin, maalata askarteluväreillä tai värittää/piirtää puuvärikynillä. Jokainen tekijä jättää oman kädenjälkensä ja saa kokea onnistumisen iloa!

Riipukset & avaimenperät

Risti, Sydän, Enkeli sekä Purjevene. Risti ja Sydän on tilattavissa helmellä tai ilman.

Riipukset & avaimenperät

Lintu, Kala, Lammas sekä Hiiri, joista hiiri on saatavilla vain avaimenperänä

Jouluseimi

Maria, Joosef, Jeesus-lapsi+seimivuode, Paimen, Lammas, Tietäjä sekä Tallirakennus. Tuotteet tilattavissa yksitellen eli voitte askarrella juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluatte.

Muita puuaskartelutuotteita

Voiveitsi, Aarrearkku, Kortti-/Servettiteline, Enkeli sekä Kelluva Purjevene.

Tilaustuotteita

Toteutamme paljon erilaisia toiveita. Kuvassa yksi esimerkki tilaustuotteesta. Valmiiksi hiveltävän sileiksi hiotut puiset hahmot. Sileäpintaisia hahmoja on miellyttävä pidellä kädessä ja lisäksi ne on helppo maalata tai värittää. Kysy lisää, jos tarvitset jotain erityistä!

Tilaus

Tee tilauksesi alla olevalla lomakkeella tai lähetä meille sähköpostia myynti@ilopuu.fi, toki meitä voi myös tavoitella puhelimella.

Vahvistus

Otamme yhteyttä sähköpostilla ja varmistamme tilauksen ja yksityiskohdat.

Toimitus

Toimitusaikamme on kaksi viikkoa, mutta pääsääntöisesti paketit lähtevät matkaan jo samalla viikolla. Kerrothan meille mahdollisesta kiireestä.

Vastaanotto

Tilaus saapuu teidän toiveiden mukaisesti Postin lähimpään noutopisteeseen tai suoraan toimipaikkaan.

Lisätietoja tilauksesta

Tuote käsittää esityöstetyt puuosat, nauhat/nyörit ym. tarvittavat oheismateriaalit ja työohjeet. Ei maaleja/värejä. Meillä ei ole minimi- tai maksimitilausmääriä, vaan voitte tilata juuri teidän tarpeeseen sopivan määrän. Kaikki hinnat ovat kappalehintoja ja sisältävät alv:n (24%). Tilauksen loppuhintaan lisätään pakkauskulut 6,00€ + postikulut. Tuotteita ei suositella alle 3-vuotiaille.

Tilausohjeet

Valitse haluamasi tuotteet, täytä yhteystietosi sekä toimitus-/laskutusosoite. Paina ”lähetä”. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tilauksesi vastaanottamisen ja toimitusajankohdan vahvistamiseksi. Kiitos tilauksestasi!

Tilauslomake

Askarreltavat riipukset

Avaimenperät

Joulun Ilosanoman hahmot

Muut Askartelut

Valmiit tuotteet

Tilaustiedot